Prijs
Dansles 1,5 – 4 jaar €20,00 per maand.
* Een 2e kind uit het zelfde gezin kost €15,00 per maand, 3e kindje €10.

Wisselend rooster? Een kindje die tussen 1 en 2 slaapjes zit waardoor wekelijks komen lastig wordt maar wel mee willen dansen? Neem dan een strippenkaart. Deze kost €60 voor 10 lessen. Per les betalen is ook mogelijk. Ik stuur dan een betaalverzoek van €6

Hoe meer aanmeldingen, hoe goedkoper de les kan worden. Bij voldoende aanmeldingen kan het lesgeld worden verlaagd dus deel, like en promoot de dansschool!

Kinderdagverblijven die met een groep kinderen komen kunnen voor een prijsoverleg contact opnemen via info@happy-dance.nl

Na de les staat er een beker suikervrije ranja voor de kinderen klaar. Heeft jouw kind een allergie meld dit dan even aan ons.


Wil je eerst mee doen met een gratis proefles? klik dan hier: https://www.happy-dance.nl/?page_id=123

Tijdens de schoolvakanties is Happy dance gesloten tenzij er voldoende animo is om een les door te laten gaan. In de zomervakantie betaal je voor de maand augustus geen contributie.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen hier aan mee kunnen doen en willen daarom de gezinnen die het niet breed hebben hier in ondersteunen. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@happy-dance.nl.